Konfektyrfabriken Aroma AB är ett svenskägt företag som sedan starten 1921 har tillverkat högkvalitativ konfektyr för den svenska och nordiska marknaden. Här finns alla de Svenska klassikerna och originalen för bland annat Geléhallon, Hallonbåtar och Gröna grodor, godisbitar som blivit favoriter bland många generationer.

 

Karamello Sverige AB är ett Svenskägt företag som startades 1994. Deras populära godisremmar och lakritsstänger har varit en stor favorit i många år. Sortimentet utökas hela tiden och idag kan vi bland annat presentera Dynamit-serien som innehåller remmar och stänger i alla dess storlekar och smaker samt många andra favoriter som andas Karamellos kvalitet med noggrant utvalda råvaror och läckra smaker.

 

Romarellos Vision är att vara ett ledande försäljningsföretag inom konfektyr i Sverige & Norden där starka varumärken & produktion ska prägla vår verksamhet.

 

Med Kunden i fokus baseras Romarellos verksamhet
på nytänkande & kvalitet med korta beslutsvägar.

 

Vi vill uppfattas som en av de bästa leverantörerna inom Servicehandeln genom vårt sätt att agera och ta ansvar och för vårt sätt att driva kategorin konfektyr.